3rd CORFU BEER FESTIVAL 12 -16 Οκτωβρίου 2016, Αρίλλας Κέρκυρα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της Κερκυραϊκής Ζυθοποιίας εκδήλωση προς τιμή των Ιταλικών Ζυθοποιίων, που φιλοξενεί η Corfu Beer στις εγκαταστάσεις της.

Οι 4 Ιταλικές Ζυθοποιίες, φημισμένες και καταξιωμένες ζυθοποιίες, οι οποίες πρωτοπορούν στους τομείς της παραγωγής, της τεχνογνωσίας αλλά και της καινοτομίας, Ζυθοποιία Lambrate (Μιλάνο), Ζυθοποιία Rurale (Ντέζιο), Ζυθοποιία Birra Del Borgo (Ριέτι) και Ζυθοποιία No Tomorrow Craft Beer (Μπρέσια), τις οποίες εκπροσωπούν οι ζυθοποιοί τους θα διαμείνουν στην Κέρκυρα για μια εβδομάδα όπου σε συνεργασία με τον ζυθοποιό της Corfu Beer θα βράσουν μπύρες διαφορετικών τύπων με πρωτότυπες γεύσεις, τις οποίες θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε αποκλειστικά στο Corfu Beer Festival 2016!

Παράλληλα στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του φεστιβάλ στους παρεβρισκόμενους, μεταξύ των οποίων ήταν οι συν διοργανωτές του φεστιβάλ, η Αντιπεριφερειάρχης κα. Πανδή εκπροσώπησε την ΠΙΝ, ο Αντιδήμαρχος κ. Καλούδης από τον Δήμο Κέρκυρας και την Πολιτιστική Πρωτοβουλία Αρίλλα, ο κ. Giancarlo Bringiotti Ιταλός Πρόξενος στην Κέρκυρα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Χονδρογιάννης καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Χειρδάρης, και ο κ. Κούρκουλος Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Αρίλλα. Εκτός αυτών στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των εταιρειών που είναι Χρυσοί Χορηγοί του φεστιβάλ (ΛΟΥΞ, CO.ME.CO. S.A, Δήμητρα Markets και Markato, Ιχθυοκαλλιέργειες Κέρκυρας Α.Ε), των χορηγών μας (Emeral, Corfu Insurance, Data Expert) των χορηγών μεταφοράς (Superfast Ferries, Tsokas Travel, Lord Travel, Corfu Sightseeing Tours), των χορηγών φιλοξενίας (Gelina Village, Acharavi Beach Hotel, Hostlab Ltd, Corfu Andromeda Hotel), των χορηγών επικοινωνίας (ΕΡΤ, το ειδησεογραφικό-ενημερωτικό συγκρότημα Start Media, corfuland.gr, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Star FM 88.8 και Ρυθμός Κέρκυρας 99.7), των πολιτιστικών συλλόγων του Καβαλλουρίου και των Ραχτάδων, των εστιατορίων που θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ (Lemon garden, Μαίστρο, Μακαρονοποιήματα Κέρκυρας, Χορτοφαγικό Εστιατόριο Ma Cocotte), και όλων των υποστηρικτών και των συνεργατών αυτού.

Η οργανωτική ομάδα του φεστιβάλ και της Corfiot Actions θέλει από καρδιάς να τους ευχαριστήσει όλους για την έμπρακτη υποστήριξη τους και κυρίως για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που υπάρχει μια ομάδα της οποίας τα μέλη μοιράζονται τις ίδιες αξίες και λειτουργούν με το ίδιο πάθος με σκοπό να δούμε την Κέρκυρα έτσι όπως πραγματικά της αξίζει.

Ραντεβού τον Οκτώβρη!

Εκ μέρους της οργανωτικής Ομάδας του Corfu Beer Festival