Εκτύπωση
Κατηγορία: Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Αρίλλα Κέρκυρας
Εμφανίσεις: 1762

 

Αγαπητοί συνάδελφοι, η γενική συνέλευση του Σαββάτου 24/03 δεν είχε την ανάλογη απαρτία και με βάση τον κανονισμό αναβλήθηκε για την Κυριακή 1η Απριλίου τις 20:00

 

Το νέο ΔΣ συνεδρίασε και προσπάθησε να καταγράψει τις εργασίες που άμεσα μπορούμε να κάνουμε με την συναίνεση και βοήθεια των τοπικών αρχών, να ετοιμάσουμε τους δημόσιους χώρους της περιοχής μας για να είναι έτοιμη για την νέα τουριστική σαιζόν.

 

οι εργασίες όλες αυτές θέλουν πάνω κάτω 3 με 4 χιλιάρικα για να πραγματοποιηθούν δεδομένου ότι θα δουλέψουν κάποιοι από εσάς εθελοντικά.

Άλλες προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες που προσμένουμε να μας συμβουλέψετε άμεσα απαντώντας σε αυτό το έγγραφο ή παίρνοντας μέρος στις συζητήσεις και συνελεύσεις όποτε καλείστε.

Για να έχουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε σαν ενωμένοι συμπολίτες όλα αυτά, χρειαζόμαστε την συναδελφική και οικονομική συμβολή σας.

Οποιοδήποτε ποσό (από 150 ευρώ έως μέχρι εκεί που φθάνει το χέρι σας) είναι ευπρόσδεκτο. Τα χρήματα θα διαχειριστούν από το συμβούλιο του συνδέσμου με απόλυτη διαφάνεια και φειδώ , με σκοπό την απόδοση τους στο μέγιστο.
Αν νομίζεται ότι η επιχείρησή σας δεν μπορεί να δώσει τόσα χρήματα για το καλό της περιοχής που δραστηριοποιήστε επιχειρηματικά τότε δώστε τόσα όσο νομίζετε ότι σας τιμάει και μπορείτε. Αν δεν έχετε τώρα δώστε όποτε έχετε. Αν θέλετε μπορείτε να αναλάβετε την αγορά υλικών και τα προσφέρετε στον Σ.Ε.Α.Κ.

 

Σας περιμένουμε με καφέδες και γλυκά το βράδυ της Πρωταπριλιάς!

 

ΤΟ ΔΣ