Το ετήσιο φεστιβάλ μπύρας στον Αρίλλα της Κέρκυρας από τις 8 έως τις 12 Οκτωβρίου΄αναδεικνύεται σε ένα πολυπολιτισμικό γεγονός και κατορθώνει να συγκεντρώνει τους fan της εναλλακτικής διασκέδασης οι οποίοι δικτυώνονται, επικοινωνούν κι ενώνουν τις δυνάμεις τους και τις διαφορετικές κουλτούρες που εκπροσωπούν μέσα από τις γεύσεις της μπύρας και μέσω της γαστρονομίας, του χορού και της μουσικής. Στο φετινό «Corfu Beer Festival» η Κέρκυρα συναντά την Αγγλία, την Ιρλανδία ,τη Σκωτία και την Ουαλία του Ηνωμένου Βασιλείου και σ’ ένα διάστημα 5 ημερών παρουσιάζει τις παραδόσεις και την κουλτούρα τους.

Corfu Beer Festival  Μπύρες αλά…ελληνικά

Οι ζυθοποιίες του Ηνωμένου Βασιλείου που θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ- The Little Beer Corporation (Αγγλία), Kelburn Brewing Company (Σκωτία), Conwy Brewery (Ουαλία), Everards Brewery (Αγγλία), Galway Bay Brewery (Ιρλανδία) - είναι ήδη έτοιμες να παρασκευάσουν τη μπύρα τους, στην Κέρκυρα! Με τη βοήθεια και συνεργασία της Κερκυραϊκής Μικροζυθοποιίας που θα διαθέσει στους φιλοξενούμενους ζυθοποιούς τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό για να παράγουν τη δική τους μοναδική μπύρα στην Κέρκυρα, είναι βέβαιο ότι οι μπυρόφιλοι επισκέπτες θα απολαύσουν διαφορετικού τύπου μπύρες και πρωτότυπες γεύσεις.

Τραγούδια, χοροί, γεύσεις και ξεφάντωμα!

Κάθε μέρα του φεστιβάλ και μια γκάμα διαφορετικών εμ-μπυριών. Χορευτικά και μουσικά συγκροτήματα από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα, παραδοσιακά και rock,  popκαι μοντέρνα.  Ανάμεσά τους οι περίφημοι Ιρλανδοί«Celtic Storm», οι ΛονδρέζοιHammersmith Morris Mens, οι  “Beer for Breakfast» που έρχονται με Κέλτικα, Αγγλικά και βέβαια ελληνικά ακούσματα αλλά και τοπικοί σύλλογοι με παραδοσιακούς χορούς απ’ όλη την Ελλάδα. .

Μεταξύ των πιάτων που θα προσφέρονται ξεχωρίζει το παραδοσιακό αγγλικό Steak Pie, τα Fish and Chips, καθώς και τα Αγγλικού τύπου λουκάνικα. Από την Ελληνική κουζίνα, προτείνονται τα alltimeclasic Μουσακάς, Πίτα Γύρος, Σουβλάκια αλλά και λουκουμάδες για επιδόρπιο.

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΘΩΣ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΤΗ ΣΚΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΑΛΙΑ.

Θα υπάρξουν χορευτές και μουσική από την Ιρλανδία. "Celtic Storm" είναι "River Dance" κάθε ένα στυλ χορού θα σας καταπλήξει για τον δικό του λόγο!

  • Παραδοσιακές Σκοτσέζικες Γκάιντες.
  • Οι δημοφιλείς χορευτές Morris από την Αγγλία.
  • Ουαλική Τριπλή άρπα και παραδοσιακοί χοροί.
  • Αλλά φυσικά δεν θα λείψουν χορευτές και μουσικοί από την Κέρκυρα με την παραδοσιακή μουσική.

 

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΝΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ:
ΤΖΑΖ/ ΡΟΚ/ ΜΠΛΟΥΖ/ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ .

 

 

 Celtic Storm

Morris Men

 

Χώρος εκδήλωσης

 

Παραδοσιακοί χοροί