Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1/10/2017, το 4ο Διεθνές CORFU BEER FESTIVAL 2017– CORFU MEETS CZECH. Θα θέλαμε καταρχήν να ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες που έκαναν αυτό το φεστιβάλ θεσμό, βρέθηκαν κοντά μας, διασκέδασαν και γέμισαν το χώρο με χαμόγελα.
Μεγαλώσαμε σαν ομάδα, με πάνω από 65 επιχειρήσεις να συμμετέχουν συλλογικά σε αυτό το γεγονός και αποδεικνύοντας ότι κοινωνία και η επιχειρηματικότητα του νησιού μας ενωμένοι μπορούν να κάνουν την διαφορά .
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συν διοργανωτές του φεστιβάλ, την Πολιτιστική Πρωτοβουλία Αρίλλα και το Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Αρίλλα την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού , της Πρεσβείας της Τσέχικης Δημοκρατίας, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων τον Δήμο Κέρκυρας και του Επιμελητηρίου Κέρκυρας .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους φίλους πια Τσέχους που ήρθαν και ειδικά στις 4 Τσέχικες Ζυθοποιίες, Břevnovskýklášterní, u Bulovky, Purkmistr και Hostomice pod Brdy για την συμμετοχή τους, την άψογη συνεργασία τους .
Το φεστιβάλ όμως δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την υποστήριξη και τη συμβολή των χορηγών μας, τους ευχαριστούμε που μας πίστεψαν και μας υποστήριξαν σε αυτό μας το εγχείρημα,
Τους χρυσούς χορηγούς μας, τη ΔΕΛΤΑ, την ΠΙΝΔΟΣ Α.Π.Σ.Ι., τις Ιχθυοκαλλιέργειες Κέρκυρας Α.Ε – CORFU SEA FARM, CORFU BEER , CO.ME.CO. S.A, PYRAMID CITY VILLAS ,
Τους χορηγούς μας, την EUROBANK, την ELECTRONET Κέρκυρας, το Emeral, την Corfu Insurance, τη Data Expert και τη Προβολή Expo, την CORFUWIRELESS, τα ΟΠΤΙΚΑ ΑΡΑΘΥΜΟΣ την ΤΟΠΟΣ ΑΕ το 7 ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΠΟΣ, την Αντι/πια της NISSAN Μπόικος-Κοντός και την Α Καλούδης & Σια ΕΕ .
Τους χορηγούς μεταφοράς, το Tsokas Travel, το Lord Travel, το Corfu Sightseeing &Tours, το Drive Corfu, το AGLTravel και Jiannis AnthisTravel,
Τους χορηγούς φιλοξενίας το Kontokali Bay, το Gelina Village, το Acharavi Beach Hotel, το CenturyResort το Corfu Holiday Palace ,το The wave Apartment,το Marvelus και το Horizon , επίσης το Lemon Garden, το Αmmos Arilla, το Fuego, την ταβέρνα Brouklis τα εστιατόρια REX, Maistro και Ευτυχία .
Τους χορηγούς επικοινωνίας το ειδησεογραφικό-ενημερωτικό συγκρότημα Start Media, την ΕΡΤ Κέρκυρας, το corfuland.gr, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Star FM 88.8, Ρυθμός Κέρκυρας 99.7FM, Κύμα 90,3 FM και το Corfuwall.gr, την Ενημέρωση και τους υποστηρικτές μας την TRIVAGO.GR, το AllaboutFestivals, το Vidos Island Restaurant και το 54 DreamyNights, τον Upcycling Sponsor MiNiMi, τις εταιρείες που διέθεσαν προϊόντα, το Λουμίδη Παπαγάλο, τον NescafeFrape, τη Λουξ, την Crystalice, το νερό Θεόνη και την εταιρεία TUVUNU .
Συνεχίζουμε με τους συμμετέχοντες, τα εστιατόρια και τους παραγωγούς που έλαβαν μέρος στο φεστιβάλ. Όλοι τους μετέφεραν τις ημέρες αυτές τις επιχειρήσεις τους στο Corfu Beer Festival και απέδειξαν ότι μπορούμε συλλογικά και με συνέργειες μεταξύ μας να καταφέρουμε πράγματα και να συνδέσουμε την τοπική επιχειρηματικότητα με την κοινωνία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στα εστιατόρια Lemon Garden & Κέντρο Κρέατος Λαβράνος, το Τσέχικο εστιατόριο, το Μαίστρο – Fuego, την Kuziniera Pasta Corfiana &Pomo D’ Oro, το Φιρί Φιρί, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας &Ιχθυοκαλλιέργειες Κέρκυρας Α.Ε., το " Ma Cocotte " και φυσικά το EMERAL! Επίσης ευχαριστούμε για τη συμμετοχή του το ΜΙΚΡΟ CAFE με τα εξαιρετικά κοκτέιλ του, το The wave για τις κρέπες του και το Barden με το καφενείο Λουμιδη . Ευχαριστούμε για την προσφορά τους την ξυλουργία Αφοί Λούβρου τον ξυλουργό Αντώνη Κόλα τους ηλεκτρολόγους Άρη & Στέλιο Αυλωνίτη και τους φοιτητές του τμήματος εικόνας και ήχου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους συμμετέχοντες του εκθεσιακού ,την Corfu Sea Farm, την Comeco SA, Μελισσοκομική Κέρκυρας Βασιλάκης ,την οινοποιία οικογένειας Γραμμένου , την οινοποιία Γουλή ,την ποτοποιία Μαυρομάτη, την ποτοποιία Λάζαρη, το ελαιόλαδο Κ. Αυλωνίτη το ελαιόλαδο Μαυρουδής, την Σπυριδούλα Αγάθου με τα σαπούνια Selia, τα ΜiΝiΜi Corfuglass, τα S-Bikes, το Χαμόγελο του Παιδιού και την Τσεχική Γωνία.
.
Πλούσιο το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με διασκέδαση και χορό. Να ευχαριστήσουμε τους τους ΟΝΙΡΑΜΑ, τους 48 ΩΡΕΣ, τους ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΟΣ, τους Walkman the Band, τους Splinter Band with Lisa B, τον Stuart Craig με τους Coyote Band& Wolf Within, τα συγκροτήματα του νησιού μας Mind the Band, τον Καλλιτεχνικό Σύλλογο “METRON” με Eπιλογή τραγουδιών από το Musical “Mamma Mia”, το χορευτικό της Πολιτιστικής Πρωτοβουλίας Αρίλλα, το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Πάγων, Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Αθλητικού/ Πολιτιστικού Συλλόγου "Ηρακλής’’, το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρουσάδων που δέχτηκαν την πρόσκλησή μας, βρέθηκαν στη σκηνή του φεστιβάλ και έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό, θα μας μείνει πραγματικά αξέχαστο το κάθε βράδυ!
Έκλεψαν την παράσταση με τις μοναδικές τους εμφανίσεις οι Τσέχοι καλλιτέχνες μας, για αυτό τους αξίζουν από καρδίας συγχαρητήρια. Να ευχαριστήσουμε το Τσέχικο μουσικό-χορευτικό συγκρότημα Danaj Folk Ensembleκαι το μουσικό συγκρότημα P.R.D.I που ήταν μαζί μας όλες τις ημέρες του φεστιβάλ και επίσης τους DJ που πλαισίωσαν κάθε βράδυ το καλλιτεχνικό μας πρόγραμμα, το Σπύρο Αλεξάκη (54 Dreamy Nights), το MikeMichaelo (54 DreamyNights), τον Chris Le Sisk, τους μουσικούς παραγωγούς του STAR FM και την κ. Μουζακιτη Ναυσικα για την παρουσιαση του προγραμματος.
Ακόμα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμμετέχοντες της 2ης ημερίδας CORFOOD «Μεσογειακή Δίαιτα – Τοπική Γαστρονομία – Τουρισμός», μια παράλληλη εκδήλωση στα πλαίσια του Corfu BeerFestival 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 26/9/2017 στο Επιμελητήριο Κέρκυρας , επίσης ευχαριστούμε την Ένωση Μπάρμεν Ελλάδος που μετέφερε τον 9ο πανελλήνιο διαγωνισμό Young Bartenders στο χώρο του φεστιβάλ μας.
Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας και σε όλη την ομάδα που δούλεψαν τόσο κατά την προετοιμασία όσο και τις ημέρες του φεστιβάλ αλλά και σε όλους αυτούς που δούλεψαν 5 μέρες και νύχτες συνεχόμενα και εξυπηρέτησαν όλο τον κόσμο που μας επισκέφθηκε .
Bέβαια, πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Corfiot Actionς που μετά από πολύμηνη προσπάθεια ξεπέρασαν τον εαυτό τους, ανέβασαν τον πήχη από την περσινή χρονιά και απέδειξαν ότι υπάρχει μια ομάδα καταρτισμένη με τεχνογνωσία η οποία μπόρεσε να ανταπεξέλθει σε ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα.
Ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επισκέπτες και σε όλους τους ανθρώπους που ήταν κομμάτι αυτής της γιορτής.
Εμείς παραδώσαμε τη σκυτάλη στην επόμενη χώρα και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το 2018 την ΑΓΓΛΙΑ στο 5ο Corfu Beer Festival 2018, το μεγαλύτερο φεστιβάλ χειροποίητης μπύρας και γαστρονομίας.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑΤΟΥ CORFU FESTIVAL

 

 

 

#THANKYOUALL


Περισσότερες πληροφορίες Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε επίσης στο www.corfubeer-festival.com και στη σελίδα του φεστιβάλ στο FACEBOOK www.facebook.com/corfubeerfestival.