Το Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Αυγούστου 2015 θα πραγματοποιηθεί για 8η συνεχή χρονιά η ετήσια Πολιτιστική διήμερη εκδήλωση "ΑΝΤΑΜΩΜΑ" στον Αριλλα.

Την πρώτη μέρα οι μόνιμοι κάτοικοι του Αρίλλα με τους Αριλλιώτες της διασποράς συζητούν, γλεντούν, χορεύουν στον Αρίλλα. Στα πλαίσια της εκδήλωσης, τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας θα παρουσιάσουν χορούς από το Αιγαίο.

Την δεύτερη ημέρα της εκδήλωσης θα γίνει αναπαράσταση του παραδοσιακού γάμου ενός ζευγαριού από Κέρκυρα και Ήπειρο, αναβιώνοντας τα ήθη, τα έθιμα, τις συνήθειες, τα τραγούδια και τις ενδυμασίες των δύο περιοχών.

«Ο παραδοσιακός γάμος της περιοχής μας με τα ιδιαίτερα ήθη και έθιμα μας συνδέει με το παρελθόν και μας φανερώνει την ψυχοσύνθεση και νοοτροπία που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας αλλά και μας δίνει τη στάση πολιτισμού στον τόπο μας.


Στον χώρο θα προσφέρονται σουβλάκια, λουκουμάδες, αναψυκτικά, και άφθονη κερκυραϊκή μπύρα.

Διοργάνωση: Πολιτιστική Πρωτοβουλία Αρίλλα

Τηλ. Επικοινωνίας: 6932350908

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.