Αγαπητοί Συνάδελφοι-Επιχειρηματίες του τουρισμού της περιοχής μας.

Το φεστιβάλ είναι ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός που μέσα από αυτό δημιουργείται μια σημαντική επιχειρηματική ευκαιρία για την περιοχή μας, ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Αρίλλα Κέρκυρας αγκαλιάζει αυτό το γεγονός και τίθεται συνδιοργανωτής μαζί με τον κεντρικό  φορέα διαχείρισης την Πολιτιστική Πρωτοβουλία Αρίλλα, υπό την αιγίδα του Δήμου Κέρκυρας, το Επιμελητήριο Κέρκυρας και άλλους τοπικούς φορείς και οργανισμούς. Το φεστιβάλ αυτό έχει απώτερο σκοπό την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας του τόπου μας και την επιμήκυνση της καλοκαιρινής σαιζόν που τα τελευταία χρόνια πάσχει από υψηλή εποχικότητα.
Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Κ σας προτείνει την δημιουργία ενός εορταστικού κλήματος σε όλη την περιοχή και να κάνουμε αισθητή την φιλοξενία και το επαγγελματικό μας ήθος στους εκατοντάδες επισκέπτες του χωριού μας.
Μην ξεχνάμε ότι το βάρος μιας τέτοιας εκδήλωσης είναι αρκετά μεγάλο και δυσανάλογο για την περιοχή μας, όμως με συλλογικότητα, ευθύνη και υψηλό συναίσθημα, θα μπορέσει το χωριό μας να δημιουργήσει ένα υψηλό προφίλ, καινοτομίας και δημιουργικότητας.
Παρ' όλο το υψηλό κόστος δημιουργίας του φεστιβάλ η είσοδος θα είναι ελεύθερη υποστηρίζοντας το κοινωνικό προφίλ όλων των εμπλεκόμενων φορέων του νησιού μας.
Η εκδήλωση θα πρέπει να φιλοξενήσει πάνω από 30 προσκεκλημένους των μουσικών και χορευτικών συγκροτημάτων από τo Ηνωμένο Βασίλειο και για αυτό το σκοπό χρειάζεται να βρεθούν χορηγοί για την κάλυψη των εξόδων αυτών. Οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων και ξενοδοχείων μπορούν να γίνουν χορηγοί προσφέροντας διαμονή σε  προσκεκλημένους.
Όσοι δεν έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν λόγω πληρότητας κτλ , μπορούν να γίνουν χορηγοί με ένα μικρό χρηματικό ποσό.

Ο Σ.Ε.Α.Κ σας προτείνει να προβάλετε τις επιχειρήσεις σας άμεσα σε Banner στον χώρο της εκδήλωσης, στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ corfubeerfest.gr  και corfubeerfestival.org    καθώς και στη ιστοσελίδα Arillas.com και Arillas.gr που θα προβάλουν το φεστιβάλ από τώρα μέχρι του χρόνου, υποστηρίζοντας την εκδήλωση με ένα χρηματικό ποσό το οποίο θα πάει υπέρ των εξόδων της φιλοξενίας των προσκεκλημένων. Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να επικοινωνήσουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου με τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Α.Κ  Δημήτρη Κούρκουλο :(6945810842)  ή  τον Γραμματέα Βασίλη Αργυρό του Κυριάκου: (6937477383).

ΤΑ  ΕΣΟΔΑ από το πενθήμερο Φεστιβάλ θα παραμείνουν στην περιοχή μας για την επίτευξη σκοπών των συλλόγων μας με έργα και δράσεις που όλοι οι κάτοικοι και τοπικοί φορείς θα έχουν την δυνατότητα να διαβουλευθούν δημόσια.
ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ της περιοχής μας θα έχουν την δυνατότητα  να παρευρεθούν στο φεστιβάλ και να προσφέρουν φαγητό και εδέσματα για λογαριασμό τους. Όσοι επιχειρηματίες της εστίασης το επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν επίσης στα παραπάνω τηλέφωνα.

Με εκτίμηση,


Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Αρίλλα Κέρκυρας
Πολιτιστική Πρωτοβουλία
Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία