μονοπάτι του Αρίλλα

Η Πολιτιστική Πρωτοβουλία Αρίλλα διοργανώνει, την Πρωτομαγιά του 2017 στις 10:00 π.μ., περίπατο στο μονοπάτι του χωριού μας, με εκκίνηση από την παραλία και κατάληξη στο χώρο της Κερκυραϊκής Μικροζυθοποιίας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο συλλόγου μας, σε συνεργασία με τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής, διοργανώνει τον περίπατο στο μονοπάτι του Αρίλλα.

Η διαδρομή του ξεκινάει από την παραλία, συνεχίζει δίπλα από το ρέμα, περνάει μέσα από τους ελαιώνες του χωριού, φτάνει κοντά στους Μαγουλάδες και επιστρέφει στον Αρίλλα.

Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι να γίνουν προσβάσιμες περιοχές του χωριού, οι οποίες δεν ήταν μέχρι πριν μερικά χρόνια. Το μήκος της διαδρομής είναι περίπου 8 χιλιόμετρα και η διάρκεια του περιπάτου είναι περίπου 2 ώρες. Στο τέλος της διαδρομής θα υπάρχουν, για όσους το επιθυμούν, φαγητά, αναψυκτικά και μπύρες από την Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία.

Επίσης θα υπάρχει και καλλιτεχνική δραστηριότητα για όλους από την Ζωγράφο κα Δήμητρα Κληρονόμου. Φέρτε μαζί σας μολύβι , γόμα και μπλοκ ζωγραφικής. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την συντήρηση του μονοπατιού, αλλά και την δημιουργία νέων διαδρομών στην περιοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τον κ. Κούρκουλο Δημήτρη στο 6945810842 ή με τον κ. Δολιανίτη Σπύρο στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην διέυθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..