Η γεύση, η γνώση, το κέφι και η απόλαυση, συναντιούνται φέτος στον Αρίλλα στην Κέρκυρα.
"Corfu meets Bavaria"
Δύο λαοί, με διαφορετικές παραδόσεις, αντιλήψεις και έθιμα, μέσα από την αγάπη τους για τη φρέσκια παραδοσιακή, χειροποίητη μπύρα, το καλό παραδοσιακό φαγητό, το χορό, τη μουσική και το κέφι συναντιούνται από τις 9 έως και τις 13 Οκτωβρίου.

corfu beer festivalΗ συνάντηση δυο πολιτισμών και η γνωριμία τους μέσα από την μπύρα, την γαστρονομία, τον χορό και τα τραγούδια...
Είναι γεγονός για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχονται 4 Βαυαροί ζυθοποιοί ,για να παράγουν ζωντανή μπύρα με μόλις 15 ημέρες διάρκεια ζωής. Μαζί με τις 4 ζωντανές Κερκυραϊκές Μπύρες σας εγγυώνται μια απολαυστική εμπειρία γεύσεων.
Η Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία με μικρή ιστορία αλλά δυνατή παρουσία στον χώρο, υποδέχεται και καλωσορίζει τέσσερις Γερμανούς ζυθοποιούς από τέσσερις ζυθοποιίες που η καθεμιά έχει προσφέρει στο χώρο τη δική της διαφορετική ιστορία. Έρχονται από την Βαυαρία για να παράγουν ειδικά για εμάς μπύρες πάνω στη δική τους κουλτούρα και μαζί με τις μπύρες της Κερκυραϊκής Μικροζυθοποιίας να μας προσφέρουν μία απολαυστική γευστική εμπειρία.
Το μεγάλο γεγονός του Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί από 9 έως και 13 Οκτωβρίου στον Αρίλλα Κέρκυρας στον χώρο της Κερκυραϊκής Μικροζυθοποιίας.


Το 5 ήμερο Festival Corfu Meets Bavaria πιο αναλυτικά θα έχει τα εξής:
•    4 Βαυαρούς Ζυθοποιούς ο καθένας με την δική του Ιστορία , θα φτιάξουν ειδικά για εμάς την δική τους ιδιαίτερη μπύρα.
•    Ελληνικά και Γερμανικά εστιατόρια ώστε να δοκιμάσετε τις παραδοσιακές λιχουδιές.
•    Θα διεξαχθούν σεμινάρια γαστρονομίας για επαγγελματίες και ιδιώτες.
•    Σεμινάρια μπύρας από την Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιϊα σε συνεργασία με την Ένωση Μπάρμαν Ελλάδος.
•    Σεμινάρια γευσιγνωσίας λαδιού.
•    Μουσικό-χορευτικά Γερμανικά και Ελληνικά συγκροτήματα.


Περισσότερες πληροφορίες στο:
Site:  www.corfubeerfest.com .