Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Αρίλλα Κέρκυρας                     ΙΟΥΛΙΟΣ 2019
Σ.Ε.Α.Κ.

Θέμα: Οικονομική στήριξη του ταμείου μας.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Αρίλλα Κέρκυρας Καλεί όλους τους συναδέλφους και συντοπίτες να συνδράμουν στα έξοδα  που δαπανήθηκαν για την δημιουργία του Πράσινου Σημείου και  για την προετοιμασία της περιοχής για την καλοκαιρινή σαιζόν.
Συνολικά έχουν ξοδευτεί ήδη περίπου 5.000 ευρώ . Αξίζει να πούμε ότι όλα αυτά δεν θα γινόταν χωρίς και την εθελοντική προσφορά των μελών, εθελοντών  και συντοπιτών μας που αυτήν τη φορά ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Παρ' όλα αυτά η δράσεις του συνδέσμου  συνεχίζουν να έχουν έξοδα τόσο για το πράσινο σημείο  όσο και για πάγια έξοδα της περιοχής και της παραλίας μας όπως είναι ο φωτισμός , βαψίματα, επισκευές,  και  ότι άλλο προκύψει όπως κάνουμε κάθε χρονιά.

Μέχρι τώρα το το ταμείο του Συνδέσμου έχει εξαντληθεί και περιμένουμε την συνεισφορά όσων δεν έχουν κάνει ακόμη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε.
Για όσους δεν έχουν συμμετάσχει στις χρηματικές  συνεισφορές μας, ενδεικτικά  οι επιχειρηματίες της περιοχής μας συνεισφέρουν κάθε χρόνο με ποσά της τάξεως από 50€ έως 500 € ετησίως σε κάποιες περιπτώσεις κάποιοι προσφέρουν ακόμη περισσότερα. Αυτοί είναι δυστυχώς σχεδόν πάντα οι ίδιοι κάθε χρόνο.

Τα οικονομικά του Συνδέσμου μας εξαρτώνται αποκλειστικά από τις δικές σας συνδρομές.
Σε προηγούμενη Γενική Συνέλευση  (τις 2-12-2013) αποφασίστηκε ομόφωνα  η  μόνιμη ετήσια εισφορά των 100€-150€ των επιχειρηματιών του Αρίλλα ώστε να μαζεύεται ένα σεβαστό ποσό και κατόπιν  δημόσιας διαβούλευσης με τα μέλη, τους κατοίκους, και τοπικούς φορείς, να πραγματοποιούνται δράσεις, ενέργειες και έργα του Σ.Ε.Α.Κ. που θα πηγάζουν μέσα από τις δικές σας θέσεις και προτάσεις.
Είναι ηθική υποχρέωση κάθε επιχειρηματία που κερδίζει χρήματα από τον Αρίλλα, να συνδράμει οικονομικά σε αυτό το δύσκολο και χρήσιμο έργο.  Δεν είναι σωστό να πληρώνουν πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι  ενώ κάποιοι άλλοι να επωφελούνται από τα αποτελέσματα των δράσεων αγνοώντας σιωπηλά  την ύπαρξη του Συνδέσμου.
Τα ονόματα των επιχειρήσεων και δωρητών θα αναρτηθούν σε όλες τις Σχετικές αναρτήσεις και ανακοινώσεις του Συνδέσμου επιχειρηματιών Αρίλλα

Υπεύθυνοι για την συλλογή των εισφορών είναι οι:
Ιωάννης Παπαδόπουλος ( Doctor) 
Χρήστος Καλούδης (Kaloudis Village)
Βασίλειος Αργυρός ( Arkokal Travel)
Δημήτρης Κούρκουλος ( Brouklis Taverna)

Το ΔΣ,